This deed is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/de-verenigbareclub/deeds/11480 to join

Communicatie en social media

One off · Anytime
Groningen
This deed is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/de-verenigbareclub/deeds/11480 to join
Detailed description
For a sports club I am looking for someone who wants to help develop communication and social media at a sports club. Or want to develop and / or implement part of this. You keep yourself busy updating social media channels. Placing content. You also mobilize people who also engage in communication.
Getting there

About De Verenigbare Club

De Verenigbare Club zorgt voor meer verbinding in de sport. Dit door sportverenigingen te ondersteunen, zodat ze een sterkere rol in de wijk krijgen.

Dit doen wij door als vrijwilligersmakelaar mensen te helpen bij het vinden van vrijwilligerswerk in de sport. Dit kan iedereen zijn, die graag vrijwilligerswerk wil doen. Of je nu in de bijstand zit, nieuwkomer bent of al jarenlang ergens werkt. Iedereen kan op zijn of haar manier een bijdrage leveren aan onze maatschappij.

Binnen de sport is namelijk genoeg te doen. Er zijn kortlopende functies en langlopende functie. Lijkt je het tof om de website eens aan te pakken? Een activiteit voor de jeugd te organiseren? Zit je toch liever in het bestuur? Wil je ervaring op doen als verzorger of toffe vlogs maken? Er zijn zoveel manieren om een bijdrage te leveren aan die sportverenigingen.

Samen dragen wij hierdoor bij aan top- en breedtesport, maar vooral aan maatschappelijke ontwikkeling. Is dat niet mooi?
Translate content to English