Volunteering in Groningen > Groningen Deeds > De Verenigbare Club > V.v. Kwiek is looking for a Barman / Barwoman
This deed is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/de-verenigbareclub/deeds/11529 to join

V.v. Kwiek is looking for a Barman / Barwoman

One off · Anytime
Boterdiep 63, Groningen, Nederland
This deed is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/de-verenigbareclub/deeds/11529 to join
Detailed description

Tasks and activities

For the Tuesday evening and Sunday mornings we are looking for a topper who can help us behind the bar. At the moment the teams often have to provide for this themselves and that is not ideal. You are responsible for selling snacks, drinks and possibly frying a number of snacks. We are a very nice club that is open to everything. So do you want to help us out of the fire and what do we mean for v.v. Kwiek? Please contact us!

Skills and qualities

V.v. Kwiek is a very social club. The only thing we ask is to join in and contribute and to preserve our character.

Interesting or fun with this job

The club where everyone knows each other and where everyone is important! Are you coming?

Getting there

About De Verenigbare Club

De Verenigbare Club zorgt voor meer verbinding in de sport. Dit door sportverenigingen te ondersteunen, zodat ze een sterkere rol in de wijk krijgen.

Dit doen wij door als vrijwilligersmakelaar mensen te helpen bij het vinden van vrijwilligerswerk in de sport. Dit kan iedereen zijn, die graag vrijwilligerswerk wil doen. Of je nu in de bijstand zit, nieuwkomer bent of al jarenlang ergens werkt. Iedereen kan op zijn of haar manier een bijdrage leveren aan onze maatschappij.

Binnen de sport is namelijk genoeg te doen. Er zijn kortlopende functies en langlopende functie. Lijkt je het tof om de website eens aan te pakken? Een activiteit voor de jeugd te organiseren? Zit je toch liever in het bestuur? Wil je ervaring op doen als verzorger of toffe vlogs maken? Er zijn zoveel manieren om een bijdrage te leveren aan die sportverenigingen.

Samen dragen wij hierdoor bij aan top- en breedtesport, maar vooral aan maatschappelijke ontwikkeling. Is dat niet mooi?
Translate content to English