This deed is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/de-verenigbareclub/deeds/11729 to join

Hostess / host at HFC'15

Vacancy · Anytime
De Verbetering 50, Groningen, Netherlands
Support work
Talking to othersListening
This deed is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/de-verenigbareclub/deeds/11729 to join
Detailed description
Tasks and activities
HFC'15 is a fun football club in the Hoogkerk district. The association now has more than 1000 members and has both a Saturday and a Sunday department. On match days of the first teams there is always a lot of attention. Not only from supporters, but also board members, press (photographers) and the KNVB can be present. To welcome these people as a club, a host is very important. This person is in the boardroom the face of the club, next to the presence of a board member of service (BvD).

Skills and qualities
  • Start-up in the boardroom.
  • Top up refrigerator.
  • Prepare coffee.
  • Make the table neat.
  • Receive guests in the boardroom and present them to the attendees.
  • Offering coffee and tea for the game and in the rest.
  • Offering guests snacks and drinks after the game
  • Clean up and close

Interesting or fun of this job
Involvement in a fun and active ve renaming that has an important position in and around Hoogkerk.
Getting there

About De Verenigbare Club

De Verenigbare Club zorgt voor meer verbinding in de sport. Dit door sportverenigingen te ondersteunen, zodat ze een sterkere rol in de wijk krijgen.

Dit doen wij door als vrijwilligersmakelaar mensen te helpen bij het vinden van vrijwilligerswerk in de sport. Dit kan iedereen zijn, die graag vrijwilligerswerk wil doen. Of je nu in de bijstand zit, nieuwkomer bent of al jarenlang ergens werkt. Iedereen kan op zijn of haar manier een bijdrage leveren aan onze maatschappij.

Binnen de sport is namelijk genoeg te doen. Er zijn kortlopende functies en langlopende functie. Lijkt je het tof om de website eens aan te pakken? Een activiteit voor de jeugd te organiseren? Zit je toch liever in het bestuur? Wil je ervaring op doen als verzorger of toffe vlogs maken? Er zijn zoveel manieren om een bijdrage te leveren aan die sportverenigingen.

Samen dragen wij hierdoor bij aan top- en breedtesport, maar vooral aan maatschappelijke ontwikkeling. Is dat niet mooi?
Translate content to English