This deed is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/de-verenigbareclub/deeds/11779 to join

Employee Maintenance Ground

Vacancy · Anytime
Boterdiep 63, Groningen, Nederland
This deed is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/de-verenigbareclub/deeds/11779 to join
Detailed description

Tasks and activities

V.v. Gruno is a football club located at sports park West End. For the maintenance of the association we are looking for 1 or 2 volunteers who can contribute. & Nbsp;

You will work within a friendly group of volunteers who have passion for the club. Together you are responsible for the maintenance of the association. Consider the following:

  • Remove weeds so that the association is neat.
  • Replace nets of targets.
  • Empty trash cans.
  • li>
  • Draw lines on the fields.

So it seems nice to be in the open air and are you a handyman in heart and soul? Then we are looking for you!

Skills and qualities

Like to contribute to the association vv Gruno

Interesting or fun to this job

You are active at a cozy association where you can easily make social contacts.

Getting there

About De Verenigbare Club

De Verenigbare Club zorgt voor meer verbinding in de sport. Dit door sportverenigingen te ondersteunen, zodat ze een sterkere rol in de wijk krijgen.

Dit doen wij door als vrijwilligersmakelaar mensen te helpen bij het vinden van vrijwilligerswerk in de sport. Dit kan iedereen zijn, die graag vrijwilligerswerk wil doen. Of je nu in de bijstand zit, nieuwkomer bent of al jarenlang ergens werkt. Iedereen kan op zijn of haar manier een bijdrage leveren aan onze maatschappij.

Binnen de sport is namelijk genoeg te doen. Er zijn kortlopende functies en langlopende functie. Lijkt je het tof om de website eens aan te pakken? Een activiteit voor de jeugd te organiseren? Zit je toch liever in het bestuur? Wil je ervaring op doen als verzorger of toffe vlogs maken? Er zijn zoveel manieren om een bijdrage te leveren aan die sportverenigingen.

Samen dragen wij hierdoor bij aan top- en breedtesport, maar vooral aan maatschappelijke ontwikkeling. Is dat niet mooi?
Translate content to English