This deed is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/de-verenigbareclub/deeds/11816 to join

Websitebeheerder - VV Potetos

Vacancy · Anytime
Iepenlaan 89a, Groningen, Netherlands
Web development
CreativeCraft
This deed is expired
Scan me or visit www.deedmob.com/o/de-verenigbareclub/deeds/11816 to join
Detailed description

Tasks and activities

  • Keeping the website up to date
  • Posting news items
  • li>
  • Lively / create website, Facebook
  • Advising in the field of information provision / protection
  • Professionally dealing with the information and placement of content on the site

Skills and qualities

For this position it is important that your attitude is professional, via the site the name of the association is being propagated and solid information is provided. For this function it is also very important that you can handle the computer, knowledge of Worldpress is an advantage. Are you not aware of it, but do you still like it? No problem. In consultation it is possible to take a course.

Interesting or nice to this vacancy

VV Potetos is a friendly football club with about 300 members at Sportpark het Noorden. A club where your bet is valued and you make low-threshold contact.

Getting there

About De Verenigbare Club

De Verenigbare Club zorgt voor meer verbinding in de sport. Dit door sportverenigingen te ondersteunen, zodat ze een sterkere rol in de wijk krijgen.

Dit doen wij door als vrijwilligersmakelaar mensen te helpen bij het vinden van vrijwilligerswerk in de sport. Dit kan iedereen zijn, die graag vrijwilligerswerk wil doen. Of je nu in de bijstand zit, nieuwkomer bent of al jarenlang ergens werkt. Iedereen kan op zijn of haar manier een bijdrage leveren aan onze maatschappij.

Binnen de sport is namelijk genoeg te doen. Er zijn kortlopende functies en langlopende functie. Lijkt je het tof om de website eens aan te pakken? Een activiteit voor de jeugd te organiseren? Zit je toch liever in het bestuur? Wil je ervaring op doen als verzorger of toffe vlogs maken? Er zijn zoveel manieren om een bijdrage te leveren aan die sportverenigingen.

Samen dragen wij hierdoor bij aan top- en breedtesport, maar vooral aan maatschappelijke ontwikkeling. Is dat niet mooi?
Translate content to English