Volunteering in Groningen > Groningen Deeds > LZML Groningen > Become a volunteer at Stichting Laat Ze Maar Lachen Groningen!
This is a past deed
Scan me or visit www.deedmob.com/o/lzml-groningen/deeds/13063 to join

Become a volunteer at Stichting Laat Ze Maar Lachen Groningen!

One off · 24 Nov
Groningen, Nederland
Youth WorkFood banksEscortingFundraising
LeadershipTeamworkManaging peopleGovernanceOrganising
This is a past deed
Scan me or visit www.deedmob.com/o/lzml-groningen/deeds/13063 to join
Detailed description

Stichting Laat Ze Maar Lachen Groningen organizes trips for children in whom it is not possible due to their home situation. To organize fun trips and to guide, we need volunteers! Do you like to do this once a month?


Send an email to info.groningen@laatzemaarlachen.com, or respond to this post. Calling to 0614362409 is also allowed.

Getting there

About LZML Groningen

Stichting Laat Ze Maar Lachen organiseert activiteiten voor kinderen die door hun thuissituatie vrijwel nooit eens lekker een dagje weggaan. Dit kan zijn omdat er geen geld voor is, of omdat er thuis andere problemen zijn. Stichting Laat Ze Maar Lachen neemt deze kinderen mee voor een ontspannend, creatief en prikkelend dagje uit.

In Nederland leeft ongeveer 10 procent van de huishoudens onder de armoedegrens. Er groeien ongeveer 197.000 kinderen en jongeren op in armoede. Relatieve armoede bestaat dus ook in Nederland. Deze kinderen kunnen niet altijd voldoende eten, krijgen geen nieuwe kleren als ze die nodig hebben, gaan nooit op vakantie en kunnen niet mee op schoolreisje, werkweek of excursies. Sociale uitsluiting is een van de belangrijkste en ernstigste gevolgen van weinig geld hebben. Kinderen worden bijvoorbeeld gepest, schamen zich, durven geen vriendjes uit te nodigen om te komen spelen en kunnen niet meepraten over vakantie of uitjes. Bij dat laatste helpen wij een beetje. Onze stichting probeert ervoor te zorgen dat deze kinderen zich voor één dagje de koning te rijk voelen!
Translate content to English