This is a past deed

Actie Pepernoot

Fundraising
Support work

This is a past deed

Actie Pepernoot

Met Actie Pepernoot zorgen wij ervoor dat kinderen die in armoede opgroeien tóch een cadeautje krijgen op pakjesavond, want voor 1 op de 8 kinderen is dit helemaal niet zo vanzelfsprekend. Help jij ons om van december weer een feestje te maken? Elke euro is er een!

Tot groot verdriet komt de Sint bij duizenden kinderen niks brengen op 5 december, terwijl vriendjes en buurtkinderen wél een cadeautje krijgen. Wij vinden dat zij er gewoon bij moeten kunnen horen en de beleving van pakjesavond verdienen! Daarom organiseren we, met behulp van de VriendenLoterij, al sinds 2000 jaarlijks de Actie Pepernoot.

Dit doen we voor kinderen zoals Kim, die ieder jaar weer vol verwachting haar verlanglijstje invult. Haar verhaal lees je hieronder.

Een donatie doen?

Daar zijn wij, en de kinderen, heel erg blij mee. Klik hier om een donatie te doen! Alvast bedankt!

About Nationaal Fonds Kinderhulp

Nationaal Fonds Kinderhulp vindt dat alle kinderen recht hebben op geluk. Helaas groeit 1 op de 8 kinderen in ons land op in armoede. Ze kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt kinderen tot 21 jaar door simpele dingen zoals sport, een dagje uit, opleiding of een cadeautje van Sinterklaas mogelijk te maken. Omdat ook zij geluk en een mooie toekomst verdienen!
Translate content to English