Must be a member to apply

Trainers gezocht!

Vacancy
Bemuurde Weerd Oostzijde 12, Utrecht, Netherlands
TrainingYouth WorkSocial mediaCoaching
CreativeOrganisingManaging peopleTeamworkReading & WritingDutch
Must be a member to apply
Detailed description

Ben jij tussen de 18 en 30 jaar en vind jij het tof om trainingen te ontwikkelen en/of trainingen te geven aan jongeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Als trainer voor Plattelandsjongeren.nl kun je meedoen aan verschillende projecten en geef je trainingen over diverse thema’s die zich afspelen op het platteland, zoals: werkloosheid, leefbaarheid, keten, schulden, seks en omgang met verschillende doelgroepen.

Plattelandsjongeren.nl is een landelijke organisatie van, voor en door jongeren in de leeftijd van 16 tot 30 jaar. Het is dé vrijetijdsvereniging voor jongeren wonende op het platteland en/of dorpskernen. Wij streven ernaar om de leefbaarheid op het platteland te bevorderen. Plattelandsjongeren.nl inspireert, motiveert en ondersteunt jongeren die actief willen bijdragen aan hun vrijetijdsinvulling én die van anderen in hun leefomgeving.

Plattelandsjongeren.nl is evenals de jongeren altijd in ontwikkeling. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar jongeren die zich aan willen sluiten bij onze trainerspool én zich in willen zetten voor onze organisatie. 


Wij bieden:

● Een opleiding tot trainer, bestaande uit 2 dagdelen

● De ervaring om met andere jongeren en een expert een training te ontwikkelen<

● Coaching bij jouw rol als trainer

● Een vergoeding van €50,- per training, plus reiskostenvergoeding

● Een waardevolle aanvulling op je CV


Interesse? 

Wil je meer weten of heb je interesse?

Bel of mail naar Esther op 030-2769850 of esther@plattelandsjongeren.nl.

Getting there

About Plattelandsjongeren.nl

Plattelandsjongeren.nl streeft naar het verbeteren van de leefbaarheid en de positie van jongeren op het platteland. Zij doet dit door het ondersteunen van haar 230 lidverenigingen en het uitvoeren van projecten en activiteiten voor en door jongeren
Translate content to English