This deed is expired

Avondcoördinator Vestingmuseum

Vacancy
Naarden, Nederland
This deed is expired
Detailed description
Regelmatig heeft het museum groepen, bedrijven, partijen die 's avonds iets in het museum doen. Van een borrel tot een diner met rondleiding, een opname voor een TV programma, een vergadering met avondrondvaart, een BBQ of een receptie. Deze activiteiten beginnen allemaal nadat het museum sluit (om 17.00 uur) en gaan door ook nadat de staf naar huis gaat (17.30 - 17.45 uur). Dan moet er wel begeleiding bij blijven, een museummedewerker die het (deels geopende) museum in de gaten blijft houden, die laat binnenkomende deelnemers aan zo'n activiteit opvangt, die de cateraar de weg wijst, die hand en spandiensten verleend en die aan het einde van de avond de deur en het museum achter de laatste gast weer sluit.

Omdat het altijd om avondactiviteiten gaat en soms late activiteiten betreft, zoeken we mensen die niet bang zijn in het donker, die er niet tegenop zien om soms rond het middernachtelijk uur nog over het terrein te lopen en af te sluiten. Tegelijk zoeken we gastvrije mensen, personen die het onze gasten naar de zin willen maken en hen op een plezierige wijze kunnen helpen en bijstaan.

Wat krijg je ervoor terug? Veelal kan je mee-eten met de groepen die zo'n avond het museum gebruiken (niet altijd, maar dan vergoeden we de maaltijd), op kantoor kan je je het gezellig maken met muziek, een film of een goed boek en het museum kent voor deze werkzaamheden een onkostenvergoeding vrijwilligerswerk.

Getting there

About Stichting Nederlands Vestingmuseum

Tussen de jaren '70 en '90 kwamen alle andere gebouwen en kazematten op het bastion in gebruik bij het museum en werden de verhalen van de geschiedenis van vestingbouw (kazemat A), geschiedenis van Naarden (kazemat Z), leven in het garnizoen (kazemat IJ) en geschiedenis van de Waterlinies (kazemat W) in de tentoonstelling weergegeven.
Translate content to English