Skip Navigation
About

De Willie Wonka Villa wordt een groepsaccommodatie in Zeeland waar gezinnen met langdurig en ernstig zieke kinderen van een onbezorgde vakantie kunnen genieten. Het realiseren van dit plan kost veel...

Faith-basedEducationCulture & ArtChildren & YouthSocial justice & inequalityRefugees & minoritiesPeople with disabilities
Share

About Willie Wonka Villa

De Willie Wonka Villa wordt een groepsaccommodatie in Zeeland waar gezinnen met langdurig en ernstig zieke kinderen van een onbezorgde vakantie kunnen genieten. Het realiseren van dit plan kost veel geld en inzet. U kunt helpen !
De Willie Wonka Villa is een project van de Stichting Chocolate Lovers. Deze stichting, opgericht in 2013, ondersteunt mensen en gezinnen die te maken hebben ernstige ziekte of overlijden van kinderen, vrienden of familie. We realiseren mooie momenten voor gezinnen met langdurig zieke kinderen, we vervullen laatste wensen van kinderen en jongeren en verhogen de levensvreugde van oudere, dementerende familieleden.
Inmiddels zetten meer dan 50 vrijwilligers zich dag in, dag uit, belangeloos in om deze doelen keer op keer te verwezenlijken.
Het hart van onze activiteiten wordt gevormd door onze Chocoladewinkel en Sjakie’s Galerie, gevestigd aan de Vlasmarkt in Middelburg. De gehele opbrengst van de winkel en de galerie komt ten goede aan onze doelstelling.
De Willie Wonka Villa wordt de derde vestiging van Chocolate Lovers. De Villa is een groepsaccommodatie waar 12 gezinnen met langdurig en ernstig zieke kinderen terecht kunnen voor een onbezorgde en geheel verzorgde vakantie vol leuke activiteiten, lekker eten en een heerlijk verblijf in één van de appartementen. In elk appartement zijn faciliteiten aanwezig voor specifieke zorg.

Het is onze bedoeling dat de Willie Wonka Villa over vijf jaar realiteit is. Inmiddels hebben we een groot aantal partners en zijn we goed op weg in de financiering van de Villa