Volunteering in Drenthe > Drenthe Deeds > Staatsbosbeheer > Vrijwilligers promotieteam Drenthe

Vrijwilligers promotieteam Drenthe

Lobbying
Campaigning
Managing people
Heb je hart voor de natuur en kun je met enthousiasme kennis en informatie over die natuur overbrengen op anderen? Ben je bereid om minimaal 4 keer per jaar een bijdrage te leveren aan werkzaamheden voor Staatsbosbeheer in Drenthe? Word dan vrijwilliger in het Drentse promotieteam van Staatsbosbeheer.

Wat vragen wij van je?

Onder leiding van een van onze boswachters help je bij grote en kleine evenementen. Je richt de locatie in en vertelt met enthousiasme over het gebied en over het werk van Staatbosbeheer. Je begeleidt eventueel kindernatuurroutes, natuurpuzzels of andere activiteiten. Je kunt het hele jaar door worden ingezet, maar vooral in de weekenden in het zomerseizoen. Het promotieteam heeft de beschikking over een eigen promotiewagen en tipitenten.

Waar is het?

Je gaat aan de slag in en rond de natuurgebieden van Staatsbosbeheer in Drenthe en soms ook in Groningen of Friesland.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een prettige werkplek met enthousiaste collega’s en medevrijwilligers en leuke ontmoetingen met bezoekers. Als vrijwilliger van Staatsbosbeheer ontvang je een gratis abonnement op ons kwartaalblad Naarbuiten en het vrijwilligersblad Veldpost. Daarnaast krijg je vrijwilligerskleding en een kleine onkostenvergoeding. De huidige vergoeding is € 4,50 per dag of reiskosten tot een maximum € 9,50 per keer. En je wordt uitgenodigd voor het jaarlijkse vrijwilligersuitje.

About Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.
Translate deeds to English