Word coach bij JES Rijnland

Training
Coaching
Support work
Escorting
Managing people
Teamwork
Leadership
Talking to others
Listening

Ben jij een verschilmaker?

Niet alle jongeren doorlopen met gemak en plezier hun schoolloopbaan. En niet alle jongeren durven dromen over een glans- en kansrijke toekomst. Als coach@JES verbind jij je aan een jongere. Je biedt tijd en aandacht. Je hebt een frisse blik en een luisterend oor. En je zet jouw jongere aan tot actie, zodat er stappen worden gezet van dromen naar doen.

Hèt effectieve ingrediënt voor coaching is de klik tussen coach en jongere. Om voldoende krachtige, prachtige en machtige matches te kunnen blijven maken zoekt JES vrijwilligers die het verschil willen maken. Dus... ben jij een friskijker van 18+ en heb je zin en tijd om je voor een periode van 12 maanden te verbinden aan een jongere in de regio Leiden? 

Wij vragen van jou dat je:

  • een uur per week beschikbaar bent voor jouw jongere;
  • dat je deelneemt aan training en openstaat voor begeleiding vanuit JES;
  • dat jij je voor 12 maanden verbindt aan jouw jongere. JES biedt al haar vrijwilligers adequate training, zorgvuldige begeleiding en uitdagende bijscholing
Gaat dit over jou? Meld je dan aan! 
Alle vrijwilligers bij JES kunnen rekenen op adequate training en zorgvuldige begeleiding. 


About Stichting JES Rijnland

Ieder kind recht op ontwikkeling. Dat is waar JES voor staat!

JES werkt vanuit de overtuiging dat kinderen en jongeren gelijke rechten hebben op kansen, in het onderwijs en in de samenleving. JES streeft ernaar deze kansen te vergroten door preventieve, aanvullende en verrijkende programma's voor kinderen en jongeren van 0-23 jaar én hun ouders aan te bieden.

Bij JES werken meer dan 200 vrijwilligers. Zij zijn voorlezer, coach, gastspreker of ondersteunen JES op kantoor. JES besteedt tijd en aandacht aan de begeleiding van haar vrijwilligers. Zo is vrijwillige inzet bij JES niet alleen goed voor het gezin, het kind of de jongere, maar ook voor de persoonlijke ontwikkeling van de vrijwilliger zelf.
Translate content to English