Intake Coordinator

Intake Coordinator

Financial control
Coaching
DIY / Odd Jobs
Food banks
English
Teamwork
Reading & Writing
Dutch
Reasoning
Listening
Managing people
Organising
Leadership
Talking to others

Om in aanmerking te komen voor een voedselpakket krijgt elke klant van de Voedselbank Amsterdam vooraf een intake en na elke zes maanden een her-intake op basis van landelijk geldende normen. Dat gebeurt door vrijwilligers die hiervoor worden opgeleid en bijgeschoold binnen een team op verschillende locaties binnen Amsterdam. Je wordt inhoudelijk verantwoordelijk voor het intakeproces (de coördinatoren van de uitgiftepunten zijn operationeel verantwoordelijk).


Het accent van de functie ligt op het werven, opleiden en begeleiden van intakers. Je zorgt ervoor dat het intakebeleid planmatig, gestructureerd, zelfstandig en succesvol wordt uitgevoerd. Je signaleert knelpunten, geeft advies op basis van inhoudelijke deskundigheid en verzorgt managementrapportages.


We zoeken jou, als je op minimaal HBO niveau kunt functioneren en over kennis beschikt van sociaal juridische vraagstukken. Je hebt voorts ervaring op het gebied  van werving&selectie en opleiding&training..Je bent flexibel en hebt minimaal 16 uren per week beschikbaar onder andere in de avonduren.

Je kunt een sollicitatie met een korte motivatie en je c.v. sturen naar [email protected]  Verdere informatie is de vinden op onze website  www.voedselbank.org 


About Voedselbank Amsterdam

Wekelijks worden voor onze klanten voedselpakketten samengesteld op basis van het voedsel dat door onze leveranciers, donateurs en acties gratis ter beschikking wordt gesteld. Elke week worden de voedselpakketten naar onze uitgiftepunten getransporteerd.
Translate deeds to English