Volunteering in Almkerk > Almkerk Deeds > Wereld Natuur Fonds (WNF) > WNF-Regioteam Rivierenland Teamcoördinator

WNF-Regioteam Rivierenland Teamcoördinator

Creative

Teamcoördinator

We zoeken enthousiaste mensen om het team te versterken. Iedereen die mee wil denken en helpen bij activiteiten en evenementen is van harte welkom. Maar we zijn in het bijzonder op zoek naar een Teamcoördinator.

Als coördinator van een team houd je je vooral bezig met :

- het aansturen en enthousiasmeren van het team (bestaande uit de projectgroepen; PR & Communicatie, Educatie, Acties & Evenementen, Verkoop en Voorraadbeheer)

- werving en selectie van nieuwe vrijwilligers

- het vaststellen van en het uitnodigen voor vergaderingen

Wij bieden je een leuke vrijwilligersjob, volop uitdaging en afwisseling, waarbij je met een team van betrokken en enthousiaste mensen je in zet om de aarde door te geven. Dit alles in nauwe samenwerking met  medewerkers van het hoofdkantoor van het Wereld Natuur Fonds. 

About Wereld Natuur Fonds (WNF)

Het Wereld Natuur Fonds werkt wereldwijd aan de bescherming van bedreigde dieren en hun leefomgeving. We pakken de bedreigingen aan zoals overbevissing, ontbossing, verdroging, klimaatverandering en wildlife crime. Waar mogelijk herstellen we gebieden en geven we de natuur de kans om terug te komen. Ook werken we aan oplossingen voor een verantwoord en duurzaam gebruik van de natuurlijke hulpbronnen die de aarde ons geeft. Dat doen we met de lokale bevolking, overheden en bedrijven. En met de steun van duizenden vrijwilligers en ruim 800.000 donateurs en jeugdleden, alleen al in Nederland. Zo bouwen we samen aan een leefbare toekomst voor mens en natuur.
Translate deeds to English