Coördinator Verkoop en Voorraadbeheer

Retail
Administration

Voor WNF-Regioteam Rivierenland zijn we op zoek naar een klantvriendelijke, flexibele en doortastende vrijwilliger die de verkoopactiviteiten en voorraadbeheer van het team in goede banen weet te leiden. Ben jij onze nieuwe verkoop- en voorraadtijger?


Als Coördinator Verkoop zorg je voor de in- en verkoop van WNF-artikelen, zoek en regel je verkooplocaties op bijvoorbeeld evenementen, braderieën, winter– of zomerfairs en houd je een (financiële) administratie bij van de verkoop en de voorraden. Voor hulptroepen tijdens de verkoopactiviteiten kun je uiteraard een beroep doen op de andere leden van je regioteam. 

Deze functie laat zich goed combineren met die van Coördinator Voorraadbeheer: Beheren van de voorraden materialen, zorgdragen voor actueel overzicht van de aantallen, beschikbaar stellen van de materialen voor activiteiten, zorgen voor bestellen van materialen, beschikbaar stellen van materialen voor spreekbeurten/scholen.

About WNF Regioteam Rivierenland

Het Wereld Natuur Fonds streeft naar een wereld waarin de mens leeft in harmonie met de natuur. In het belang van de natuur en in het belang van de mens die de natuur nodig heeft.
Translate deeds to English