Job Student/Partnership Manager

Part time
Flexibel

Deedmob is op zoek naar een (16-24 uur p/w) Werkstudent / Partnership Manager in een team van negen. Als Partnerschap Manager ontwikkel je snel nieuwe en bruikbare vaardigheden waarmee je het beste uit jezelf kunt halen.

Partnership Manager bij dé social enterprise startup van Amsterdam

Deedmob, DE social enterprise startup uit Amsterdam, is op zoek naar een nieuwe Partnership Manager om ons team te versterken. Met veel verantwoordelijkheid en vrijheid in ons Customer Success-team, ben je het eerste aanspreekpunt voor onze enthousiaste partners, documenteer je ons product en deel je jouw kennis via onze helpdesk in de vorm van artikelen en video's. Het doel? Onze partners helpen om meer impact te maken. Dat is goed voor jou, onze partners en de wereld!

Waar we hulp bij nodig hebben

Als Customer Success-team (1,5 FTE) zijn we bezig met de transitie van klantondersteuning naar klantsucces. Naast het bieden van ondersteuning zijn we elke dag op zoek naar nieuwe manieren om onze partners te helpen hun problemen aan te pakken.

Dit doen we door de juiste oplossingen voor onze partners te vinden en onze kennis schaalbaar en effectief te delen via diverse kanalen. Daarnaast zijn we begonnen met het opbouwen van onze partner community zodat onze partners ook onderling kennis kunnen gaan delen binnen hun eigen expertises. 

Dit vertaalt zich in de volgende taken:

 • Communiceren met klanten en hun behoeften begrijpen. Hiervoor gebruiken we Intercom, ons klantbeheersysteem
 • Helpdesk-inhoud (artikelen en video’s) maken en verbeteren. 
 • Identificeren van productwensen en -verbeteringen en die behoeften communiceren aan onze programmeurs m.b.v. productspecificaties. Hiervoor gebruiken we Asana, ons projectbeheersysteem.
 • Werken aan interne productdocumentatie en feature releases voor onze partners zodat we de adoptie van onze functionaliteiten vergroten.
 • Opzetten van nieuwe partners binnen ons product. Hiervoor bouw en ontwerp je, in samenspraak met de partners, hun platform zo op dat het voldoet aan hun wensen.

Kortom, je ondersteunt onze partners door ze te helpen het maximale uit hun platform te halen. Een unieke kans om te leren hoe klantsucces, productontwikkeling en schaalbaarheid worden gecombineerd in een start-up team van sociale ondernemers.

 Wie wij zoeken (jij bent uniek!)

Iedereen is uniek en wij hopen dat je dat met ons deelt. Denk aan een frisse kijk op zaken, nieuwe baanbrekende ideeën of een verrassende vertaling van ideeën naar acties. Wat helpt is A. een passie voor goed doen, B. een oplossingsgerichte mindset en C. de wens om lekker aan de slag te gaan. Aangezien we ook Engelse klanten hebben en internationaal aan het uitbreiden zijn is een goede geschreven en gesproken beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal een vereiste.

De ideale partnership manager is verder zelfstandig en flexibel met een oog voor detail.

 Wat je kunt verwachten

 1. 2/3 dagen per week (flexibel in te delen, 4x5u kan bijv. ook), zowel vanuit huis als co-working spaces in Amsterdam (elke dinsdag zitten we op kantoor)
 2. Onderdeel van ons Customer Success Team, bestaande uit 2 wereldverbeteraars, met veel doorgroeimogelijkheden
 3. Veel verantwoordelijkheid en bijbehorende vrijheid binnen een energieke startup-omgeving
 4. Baanzekerheid (in tegenstelling tot de meeste startups zijn we winstgevend)
 5. Een bedrijf dat de werk-leven balans serieus neemt, met regelmatige team-retreats naar mooie locaties
 6. Een leuke en inspirerende markt met allemaal enthousiaste partners die bezig zijn om échte impact te maken en te meten
 7. Marktconforme vergoeding
 8. Start zo snel mogelijk

Wie wij zijn en waar we voor gaan
Wij inspireren impactvolle organisaties en mensen om bij te dragen aan een betere wereld, door kennis, data en technologie omtrent vrijwilligerswerk centraal te zetten.  

We hebben hier een eigen platform voor opgezet (www.volunteer.deedmob.com) en we bieden de onderliggende software aan voor klanten die hun eigen platform willen opzettenen wij bieden de onderliggende software aan voor klanten die hun eigen platform willen opzetten(www.deedmob.com). Denk aan goede doelen, gemeenten en corporates om hun medewerkers te stimuleren om iets goeds te doen. 

Sinds Deedmob in 2017 is opgericht, hebben meer dan 1,5 miljoen mensen onze software gebruikt, zijn duizenden goede doelen maandelijks actief, en gebruiken 50+ partnerorganisaties in het binnen- en buitenland Deedmob tools (bijvoorbeeld gemeenten Den Haag, Utrecht en bedrijven als TomTom, Red Bull etc). En dit is nog maar het begin!

We zijn een gezellig en gedreven team met een goede werk-leven balans en we hebben een prachtig product waarmee we met z'n allen zoveel mogelijk impact maken.

Hoe je met ons in contact komt

Wil je leren hoe je echte impact organiseert, creëert en distribueert? Deel dan je motivatie en LinkedIn account met Jasper via jasper[at]deedmob.com. Na een online introductiegesprek vertelt collega Lioba je graag meer over de dagelijkse gang van zaken. We horen graag van je!

Apply today

If you are interested in pursuing a career at Deedmob, click the button below to apply for this career opportunity.

Apply now

More open positions

No items found.