▶ Live
▶ Read the insights
▶ Watch Video
Inspiratie Event
1 uur

De organisatie van de Maatschappelijke Beursvloer

📅
Oct 10, 2023 1:00 PM
Register Now

Haal maximaal rendement uit de verbinding tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Organiseer jij al een Maatschappelijke Beursvloer? Angelique Ottens (Sharity, Beursvloer.com) legt je uit hoe je dit het beste kunt opzetten, wat de valkuilen zijn en hoe je met de Beursvloer duurzame verbindingen faciliteert tussen bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. We delen tijdens de sessie specifiek voor vrijwilligerscentrales, welzijnsorganisaties en gemeenten waardevolle tips, trucs en praktijkvoorbeelden.

Registreer nu om je plek veilig te stellen! Als je de sessie niet live kunt bijwonen, registreer je dan toch, dan sturen we je de opname!

Register Now
Angelique Ottens
Directeur Sharity

Met de wetenschap dat ieder mens graag een ander helpt, zorgt Angelique al ruim 15 jaar voor de perfecte match. Bedrijven die impact willen maken worden gematcht met (vrijwilligers)organisaties met een hulpvraag. Dat kan 1-op-1 of via lokale evenementen zoals ‘de Beursvloer’. Wanneer zij niet aan het werk is geniet ze van haar gezin, haar moestuin, haar vrijwilligerswerk, leest ze een boek of is ze aan het sporten.

Gerbrand Holland
Growth Manager bij Deedmob

Met zijn unieke achtergrond helpt Gerbrand onze partners hun doelen op het gebied van sociale impact te bereiken. Hij is voornamelijk bezig met het uitbreiden van het impact ecosysteem via uitgebreid onderzoek naar vrijwilligerswerk. Naast zijn werk is hij actief als jongerenambassadeur voor de SDG's, schaakt hij graag en is hij regelmatig te vinden in zijn hardloopschoenen en op de fiets. Met dat laatste droomt hij om de Marmotte te voltooien.

Recap and Insights