▶ Live
▶ Read the insights
▶ Watch Video
Partnersessie
1 uur

Partner Community Sessie December

📅
Dec 3, 2024 3:00 PM
Register Now

Agenda: bepaald door deelnemers

In het verleden hebben we meerdere partnersessies gehouden en wat ons betreft waren die sessies een groot succes. We krijgen ook regelmatig vragen wanneer de volgende is. Daarom willen we ze na de zomer weer introduceren. 

Voorheen bepaalden we van tevoren zelf de agenda. Nu willen we die door jullie laten bepalen. Jullie weten immers het beste waar jullie mee bezig zijn en waar jullie tegenaan lopen. 

Veel van onze partners lopen tegen dezelfde type problemen aan. Laten we samen komen om van elkaar te kunnen leren, maar ook om elkaar te inspireren. 

 Informatie

  1. Datum: dinsdag 3 december 2024
  2. Tijd: 15.00 - 16.00 uur
  3. Locatie: online, link word t.z.t. gedeeld
  4. Kosten: gratis, maar alleen voor partners

Meld je nu aan door een mail naar mij te sturen (jasper@deedmob.com).

Je ontvangt direct een uitnodiging. Een paar weken voor de meeting zal ik een rondvraag doen onder alle deelnemers om te horen welke onderwerpen ze graag op de agenda zouden zien. De onderwerpen worden vervolgens kort van tevoren gedeeld.

Hopelijk tot dan!

----

De Partnersessies zullen elke drie maanden op de eerste dinsdag gehouden worden, van 15.00 tot 16.00.

Register Now
Jasper Versteege
Customer Success Manager bij Deedmob

Als filosoof gelooft Jasper sterk in de kracht van gemeenschappen; alleen door samen te werken kunnen we een eerlijkere, transparantere en groenere wereld creëren. Als ondernemer heeft hij geleerd om ideeën om te zetten in daden. Als Partnership Manager bij Deedmob combineert hij beide kanten door onze partners te helpen zoveel mogelijk sociale impact te creëren. Hij werkt aan het creëren van een wereldwijde gemeenschap van mensen en organisaties die vrijwilligers in hun kracht zetten! Hij gebruikt graag zijn creatieve en analytische geest om uitdagende problemen om te zetten in concrete oplossingen. Voel je vrij om hem uit te dagen met wat dan ook...

Recap and Insights