Dutch: Artikel Adformatie - Boudewijn nominated for Award

Deedmob's founder Boudewijn Wijnands nominated for European Innovator of the Year

Dutch: Artikel Adformatie - Boudewijn nominated for Award

Via Adformatie

Boudewijn Wijnands (25) maakt kans op eervolle titel met zijn werk voor social startup Deedmob.

De 'European Innovator of the Year' award maakt onderdeel uit van de verkiezing van de 'Europese Leider van het Jaar'. Deze wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door de Euorepese nieuwszender Euronews, in samenwerking met de European Business Summit (EBS) en Qualifio (een platform voor interactieve marketing en data-analyse).

De ‘Europese Leider van het Jaar’ verkiezing kent verschillende categorieën. Naast de categorie ‘Innovator of the Year’, zijn bijvoorbeeld de Franse president Macron en de Duitse bondskanselier Merkel genomineerd in de categorie ‘Best European Leader’, terwijl Emma Watson één van de genomineerden is in de categorie ‘Personality’.

Boudewijn Wijnands (25), is ceo en oprichter van Deedmob, een online platform dat vrijwilligers, goede doelen en bedrijven met interesse in vrijwilligerswerk met elkaar verbindt. Deedmob werkt samen met onder andere het Rode Kruis, WNF, UNICEF, UPS, Microsoft, Red Bull en Atlassian Group en vertegenwoordigt ruim 250 goede doelen met 850 duizend vrijwilligers.

European Leadership Awards

De genomineerden voor de titel zijn geselecteerd door de nieuwsredacties van Euronews. Het publiek heeft nu tot en met 31 maart de tijd om een stem uit te brengen. De bekendmaking van de winnaars vindt plaats tijdens een speciale ceremonie op 22 mei, die live zal worden uitgezonden op Euronews.

Bron: https://www.adformatie.nl/carriere/euronews-nomineert-nederlander-voor-european-innovator-t


Some highlights of 5 years at Deedmob

No items found.

More posts like this?

No items found.